Pravno obvestilo

DOVOLJENJE ZA PREJEMANJE NOVIC

Za zagotovitev skladnosti s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov EU679/2016 (v nadaljevanju GDPR), ki stopi v veljavo 25.5.2018, potrebujemo vaše soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov. Zavod za turizem in kulturo Kranj bo vaše podatke (elektronski naslov) uporabljal le za namene obveščanja o dogodkih, prireditvah in ostalih kulturno – turističnih informacijah Kranja.

IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI

Zavod za turizem in kulturo Kranj bo z vašimi osebnimi podatki ravnal s skrbnostjo in v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). Vaše podatke bomo uporabljali zgolj v namene, za katere ste dali privolitev.

– Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-novic.
– Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja.
– Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen pogodbenim partnerjem, če je to potrebno za izvedbo distribucije e-novic.

Kadarkoli lahko zahtevate:
– Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali.
– Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@visitkranj.si.
– Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@visitkranj.si.
– Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@visitkranj.si.

Vaš elektronski naslov hranimo v storitvi za pošiljanje e-pošte Sendpulse podjetja Sendpulse d.o.o.. Podjetje Sendpulse d.o.o. spoštuje zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA ter si prizadeva za najvišjo varnost hranjenih podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in organizacijski ukrepi, kot so šifriranje spletnih povezav, preprečevanje dostopa nepooblaščenim osebam, uporaba varnih gesel in preprečevanje vdorov. Storitev Sendpulse spremlja uspešnost dostave poslanih e-sporočil z zbiranjem podatkov o odprtih sporočilih, klikih na povezave, e-poštnih odjemalcih in brskalnikih, približni lokaciji, IP-naslovu, prijavah in odjavah ter neuspešni dostavi e-sporočila. Ti podatki se hranijo največ 6 mesecev od odjave od prejemanja e-sporočil.

Več informacij: Zavod za turizem in kulturo Kranj, Glavni trg 2, 4000 Kranj