SL
EN DE IT

Teden mladih

24. junij - 2. julij 2022 | Različne lokacije 

Beri več

Koristne povezave:

Program


TEDEN MLADIH
24. junij - 2. julij 2022

Letos poleti bo zopet živahno, namreč vrača se že 28. Teden mladih!

 

Med 24. 6. in 2. 7. se v Kranju obeta nabor top dogodkov za mlade, vključno s športnimi dogodki, stand up-om in seveda koncerti, tako da se bo za vsakega našlo nekaj.

 

Glavni dogodki, ki jih letos že komaj čakamo so otvoritveni koncert – Oldies Goldies, skejt sešn, popoldne v parku, kviz znanja, turnir v biljardu, ponythlon, stand up, turnir v odbojki, Uff Raps + Emkej + Drill koncert, beer pong in koncert Zmelkoow.

 

Letos bo Teden mladih spet v malce drugačni podobi, vendar ne tako, kot lansko leto. Lani smo zaradi ukrepov izvedli festival namesto v 9 dneh kar skozi celo poletje, tako da je bilo od junija do konca avgusta res pestro. Teden mladih 2021 je bil zaznamovan kot edini teden, ki je trajal celo poletje! Ampak smo bili veseli, da je bila izvedba sploh možna, saj na žalost leta 2020 Tedna mladih ni bilo možno izvesti tako kot smo si zamislili, je tudi nas korona malce uštela (izvedli smo lahko le nekaj dogodkov). Letos pa se vračamo, tokrat brez omejitev!

 

Glede izvedbe smo se za Teden mladih 2022 odločili za mešanico klasičnega Tedna mladih in lanske variante, zato bo letos festival trajal kar 9 dni, po mesečnem premoru pa vas 30. 7. razveselimo s koncertom skupine S.A.R.S. Zato je vsebinska tema letošnjega festivala TM (extended version). Podoba letošnjega TM22 (extended version) je retro, bolj specifično smo imeli navdih v barvah in računalniških podobah izpred 20 let. Teden mladih je letos star že kar 27 let, tako da se nam je zdela takšna tema več kot primerna, da vzbudi pri marsikomu nostalgične občutke, ki jih asociiramo s festivalom, ki je del Kranja že toliko časa. Aktivisti Kluba študentov Kranj in hkrati organizatorji Tedna mladih vse vljudno vabimo, da se udeležite festivala za mlade v Kranju.

 

Poleg tega nas lahko najdete na socialnih omrežjih, kjer je zapisano več informacij o dogodkih, lahko pa nam seveda tudi pišete (Facebook: Teden mladih, Instagram: @tedenmladih). Se vidimo na edinem tednu, ki traja 9 dni (včasih tudi kakšnega več)!

 


*Prireditev je organizirana v skladu z navodili NIJZ.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo