Aktivni na Krvavcu vse dni v letu

Krvavec je smučišče, ki vse dni v letu ponuja aktiven in adrenalinski oddih, sprostitev in zabavo.

Smučarsko središče z najlepšim razgledom ponuja 30 kilometrov urejenih smučarskih prog. Raznolikost prog omogoča zabavo tako za smučarske začetnike, rekreativce in profesionalce.

Vsi tisti, ki vam celodnevno vijuganje po progah ni dovolj, ste vabljeni v Snežni park, kjer se boste preizkusili v trikih na skakalnicah in drugih objektih. Snežni park je primeren tako za deskarje kot tudi za smučarje. Otroci bodo ravnotežje in koordinacijo na smučeh osvojili v Mannerjevem otroškem parku, ki je postavljen na idilični lokaciji v gozdu. Poleg tega pa na Krvavcu izvajajo tudi šolo smučanja. Vsi ljubitelji turnega smučanja boste veseli novice, da se vsak torek in petek zvečer lahko udeležite nočnega turnega smučanja.

Poleg smučanja in deskanja vam na Krvavcu pozimi ponujajo še nočno sankanjesnowbikingkrplanje in spuste s snežnimi tubami. 

Pozimi bele strmine, poleti pa park z nešteto doživetij. Bike park Krvavec se ponaša s 27 km označenih kolesarskih poti in spustov za vse okuse in stopnje kolesarskega znanja. Ste vedeli, da ponuja največjo višinsko razliko v spustih med bike parki v Sloveniji? Pustolovski park predstavlja zabavo za vso družino.

Preizkusite še atraktivne spuste z gorskimi gokarti, skiroji in kolesi. Na Poti pastirskih škratov se z otroki podajte na lov za biseri ajdovskih deklic, obiščite Škratov vrt, izkusite življenje v Pastirski bajti, prisluhnite Gori zvokov in preženite škratji urok.

Prostrana pobočja so raj za pohodnike, ki ljubijo urejene poti, gorski zrak, čudovit razgled in domačo kulinariko. Hkrati je Krvavec tudi priljubljeno vzletišče za jadralne padalce. V zimski raj ali med cvetoče pašnike vas popelje kabinska žičnica, ki je že sama po sebi pravo doživetje. 

V Kranju vas k aktivnim doživetjem mami kar skozi okno, ko se blešči obsijan s soncem.

Avtor slik: Dragan Gavranović

Sorodne vsebine

bicycle-bike-biker-241831.w680h405c

Krožni poligon (pumptrack)

V Športnem parku Britof pri Kranju vas pričakuje 800 kvadratnih metrov velik asfaltni grbinasti ...

konjenistvo.w680h405c

Konjeništvo

S konjeništvom se lahko v Kranju ukvarjate na različnih lokacijah. Na navedenih naslovih najdete ...