SL
EN DE IT

L'Étape Slovenia

3. do 4. september 2022 | Kranj 

Beri več

Koristne povezave:

Program


L'ÉTAPE SLOVENIA 
3. in 4. september 2022

V Kranju se bo odvijal dogodek L'Étape Slovenia, uradni dogodek za amaterske kolesarje iz serije dogodkov Tour de France v Sloveniji, ki potekajo po celem svetu. Ponuja edinstveno priložnost za nov osebnostni kolesarski izziv in pravo turistično avanturo po cestah zelene in razgibane Gorenjske.  

 

Dogodek L'Étape Slovenia bo potekal pod budnim očesom visoko strokovnih standardov in tehničnih pogojev ter podpore blagovne znamke Tour de France.

 

L'Étape Slovenia je družabni kolesarski dogodek s tekmovalno noto za amaterske kolesarje ob zagotavljanju varnega kolesarjenja na za promet zaprtih cestah in približevanje izkušnje etapne dirke profesionalnih kolesarjev na Tour de France. Občuti zeleno Slovenijo na kraljevi razdalji L'Étape Slovenia!

Gostitelj prve izvedbe L'Étape Slovenia pod okriljem Tour de France je Mestna občina Kranj skupaj z Zavodom za turizem in kulturo Kranj (Visit Kranj). Mesto se ponaša z bogato kolesarsko tradicijo in številnimi kolesarskimi legendami, kot so Matej Mohorič, Tadej Valjavec, Franci Hvasti.

 

Dvodnevna izkušnja L'Étape Slovenia bo potekala 3. in 4. septembra 2022

Prijave za 1. izvedbo L'Étape Slovenia by Tour de France so odprte. Prijavi se čimprej in si zagotovi najboljšo ponudbo po najugodnejši ceni.

 

Vsi, ki se boste udeležili 1. izvedbe rekreativne kolesarske prireditve L'Étape Slovenia v Kranju, 4. 9. 2022 na daljši ali krajši razdalji, si s plačilom prijavnine zagotovite tudi zgornji del kolesarskega dresa vrhunske in globalno uveljavljene znamke Ale.

 

dres L'Étape Slovenia Tour de France

 

L’Étape du Tour de France vas čaka!

Vsi udeleženci L'Étape Slovenia pridobijo prednostno pravico registracije oz. prijave na prireditve L'Étape by Tour de France po vsem svetu prek programa L'Étape Rewarard.

 

Več o dogodku si preberite TUKAJ

 


Kranjska kolesarska roža 

Vabimo vas na skupinske kolesarske treninge za dogodek L'Étape Slovenia, ki bodo potekali v okolici Kranja po kolesarskih poteh Kranjske kolesarske rože:

 

 

Več si o šestih sobotnih kolesarskih druženjih za šest etapnih kolesarskih potepov preberite tukaj

 


*Prireditev je organizirana v skladu z navodili NIJZ.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE