Okusi kranjskih miz - Kr' petek je!

junij - september 2023

KR’ PETEK JE! 
2. junij – 8. september 2023 │ 17.00-22.00 

Od 2. junija do 8. septembra petkove popoldneve v Kranju poživlja dogodek Kr’ petek je!. Dogaja se na Glavnem trgu ob vodnjaku, kjer si vsak petek po službi Kranjčanke in Kranjčani lahko naberejo raznolikih kvalitetnih, svežih in sezonskih pridelkov.

Čez poletje bo Kr’ petek je! ponudil slastno sezonsko sadje in lokalne vrtne pridelke. Da pa bo ponudba še bolj pestra, se bodo lokalnim pridelovalcem pridružili še pridelovalci iz drugih delov Slovenije. Poleg bogato založenih stojnic, bo v osrčju mesta tudi pestra gastronomska ponudba, na svoj račun bodo prišli tudi sladokusci.

Za prešerno vzdušje bodo poskrbela kulturna društva in folklorne skupine, v večer pa nas bodo zazibali zvoki različnih glasbenih mojstrov.

2. junija se nam pridružite na Glavnem trgu na otvoritvi Prešernega poletja s koncertom Alya na sproščenem druženju ob hrani in pijači ter uverturi v brezskrbni vikend! 

Ker želimo Kranjčankam in Kranjčanom ponuditi le najboljše in zagotoviti pester izbor, vabimo tudi vse lokalne pridelovalce, kmetovalce in gostinske ponudnike, da se nam pridružite. Za več informacij smo na voljo na info@visitkranj.si.

  • Fotogalerijo preteklih dogodkov si oglejte TUKAJ.

Prešerno poletje