Odprta Kuhna Kranj - Informacije

18. maj & 31. avgust 2024
Glavni trg

INFORMACIJE

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

Na dogodku se uporabljajo izključno biorazgradljivi pribor, krožniki in kozarci. Vse obiskovalce tudi naprošamo, da smeti ločujejo in jih zavržejo v za to namenjene zabojnike.

Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Zapore cest

Da bi zagotovili nemoteno izvedbo prireditve in varnost vseh obiskovalcev, bomo morali za čas dogajanja izvesti zapore cest.

Popolne zapore cest bodo potekale 18. 5. in 31. 8. 2024 od 7:00 do 23:00 na:
– Glavni trg–Prešernova ulica
– Jenkova ulica
– Glavni trg–Tomšičeva ulica
– Tomšičeva ulica–Glavni trg

Dodatne informacije

Za stanovalce mestnega jedra bo določena intervencijska pot, ki bo omogočala najhitrejši in najvarnejši dostop, in sicer bo potekala na relaciji: Poštna ulica, Tavčarjeva ulica, Maistrov trg, Reginčeva ulica, Tomšičeva ulica, Glavni trg, Cesta med cerkvijo Sv. Kancijana in Prešernovim gledališčem, Tavčarjeva in Poštna ulica.

Vse prihajajoče zapore so na voljo tudi na povezavi ceste.kranj.si.

Zahvaljujmo se vam za upoštevanje zgornjih navodil in priporočil v organizaciji Zavoda za turizem in kulturo Kranj in vam želimo prijeten obisk!