SL
EN DE IT

Kavarna in slaščičarna Rendez Vous

V prijetnem romantičnem okolju z zimskim vrtom, poleti pa na skriti in prijetno senčni terasi pod staro smreko, si ob prebiranju dnevnih časopisov in revij vedno lahko vzamete trenutek samo zase. Lahko pa se odločite tudi drugače in si v dobri družbi prijateljev privoščite domače slaščice, poizkusite več vrst sladoleda, morda popijete vročo čokolado s smetano ali se ohladite s sadno limonado. Sladkih možnosti za uživanje v kranjskem Randez Vousu je neskončno!

 

»Že več kot trideset let vsako jutro za vas pripravljamo sveže slaščice. Izbirate lahko med mnogimi okusi, od kraljice čokoladnih tort – temne čokoladne torte, do jogurtove torte z borovnico. Imamo tudi na klasični način pripravljene kremne rezine, vroče jabolčne pite in še marsikaj,« pojasni Katja Bidovec, vodja Kavarne in slaščičarne Randez Vous.

 

V tej družinski slaščičarni, ki ima več kot 30-letno tradicijo, takole poudarijo misel, ki jih vodi pri ustvarjanju sladkih dobrot: »Poleg skrbnega izbora sestavin se zavedamo, kako pomembno je ohranjati tradicijo, hkrati pa sledimo aktualnim kulinaričnim trendom


 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo