Bazen Bar & BBQ

Lepa narava, žuborenje Save, hrana in pijača – vse to je Bazen Bar & BBQ. Sem lahko zavijete na zajtrk ali kavo, ko ste žejni ali lačni.

A veste, da v Kranju obstaja otok? Ja resno, imenuje se Savski otok. Na otoku se v objemu narave in reke Save nahaja Bazen Bar & BBQ, ki je kot nalašč za hitre pobege iz mestnega vrveža na idilično lokacijo. 

Njihova ponudba pa razveseljuje vse generacije. Od gurmanskih burgerjev, okusnih à la carte jedi in slastnih zajtrkov do hišnih sladic, med katerimi vsak sladkosned najde svojo favoritko.

Prijazno in ustrežljivo osebje pa vsak dan razvaja z vrhunsko pripravljeno kavo, inovativnimi koktajli in širokim naborom piva. Za najmlajše imajo postavljena tudi igrala. 

Do Bazen Bar & BBQ lahko pridete peš, hoja iz centra Kranja čez Majdičev log vam bo vzela le 5 minut, lahko pa se pripeljete tudi z avtom, saj ima Bazen Bar & BBQ dovolj veliko parkirišče.

Toplo vas vabimo k raziskovanju pisanih zgodb, ki jih najdemo na kranjskih mizah. Prelistajte brošuro “Kranjsko na krožniku” TUKAJ.Lokacija: 
Stara cesta 25a 4000 Kranj (google zemljevid)

Odpiralni čas:
Ned- sre : 08.00-22.00
Čet : 08.00-23.00
Pet, sob : 08.00-00.00

Kontakt:
+386 64 225 736
bazen-bbq@bazen-kranj.si
bazen-kranj.si 
FB | IG

Sorodne vsebine

Kavarna-Evropa_visit-kranj[1]

Kavarna Evropa

Pocrkljajte se v kavarni Evropa, v mirnem salonu, v katerem se še vedno čuti ...

Kavarna-in-cukrarija_visit-kranj

Kavarna in cukrarija

Že ob vstopu vas prevzamejo omamne vonjave tort in sladic, ki jih pečejo tako ...

carniola_21[1]

Kavarna in slaščičarna Carniola

Ljubitelji tort se bodo lahko v Carnioli na lastne oči prepričali, da je izdelava ...