Kavarna in slaščičarna Rendez Vous

V prijetnem romantičnem okolju z zimskim vrtom, poleti pa na skriti in prijetno senčni terasi pod staro smreko, si ob prebiranju dnevnih časopisov in revij vedno lahko vzamete trenutek samo zase. Lahko pa se odločite tudi drugače in si v dobri družbi prijateljev privoščite domače slaščice, poizkusite več vrst sladoleda, morda popijete vročo čokolado s smetano ali se ohladite s sadno limonado. Sladkih možnosti za uživanje v kranjskem Randez Vousu je neskončno!

»Že več kot trideset let vsako jutro za vas pripravljamo sveže slaščice. Izbirate lahko med mnogimi okusi, od kraljice čokoladnih tort – temne čokoladne torte, do jogurtove torte z borovnico. Imamo tudi na klasični način pripravljene kremne rezine, vroče jabolčne pite in še marsikaj,« pojasni Katja Bidovec, vodja Kavarne in slaščičarne Randez Vous.

V tej družinski slaščičarni, ki ima več kot 30-letno tradicijo, takole poudarijo misel, ki jih vodi pri ustvarjanju sladkih dobrot: »Poleg skrbnega izbora sestavin se zavedamo, kako pomembno je ohranjati tradicijo, hkrati pa sledimo aktualnim kulinaričnim trendom


Sorodne vsebine

Kavarna-in-cukrarija_visit-kranj

Kavarna in cukrarija

Že ob vstopu vas prevzamejo omamne vonjave tort in sladic, ki jih pečejo tako ...

carniola_21[1]

Kavarna in slaščičarna Carniola

Ljubitelji tort se bodo lahko v Carnioli na lastne oči prepričali, da je izdelava ...

restavracija_brioni

Restavracija in kavarna Brioni

Restavracija in kavarna Brioni je v kulinaričnem vodniku Gault & Millau Slovenija 2022 označena s priporočilom ...