Okrepčevalnica na Razpokah

V Okrepčevalnici na Razpokah vam vrata odprejo, samo če se naročite. Takrat vam Bernarda Rihtaršič pripravi domače dobrote.

To je ena od tistih gostiln, kjer so vrata odprta, samo če se naročite. Takrat vam Bernarda Rihtaršič pripravi domače dobrote.

Pozimi so to pečenice in krvavice, poleti lokalne in sezonske dobrote, podčrtane z domačimi sladicami in tistim pristnim ambientom, ki je v vaških gostilnah vladal v dobrih starih časih.

Na Razpoke, tja tik ob cesto, ki se od Zgornje Besnice prek Njivic in Nemilj vije proti Podblici, goste jasno in nadvse prijazno povabijo takole: »Priporočamo, da si rezervirate svoj termin ter se prepustite vonjavam in okusom iz pristne domače kuhinje

Toplo vas vabimo k raziskovanju pisanih zgodb, ki jih najdemo na kranjskih mizah. Prelistajte brošuro “Kranjsko na krožniku” TUKAJ.Lokacija
: Nemilje 9, 4201 Zgornja Besnica (google zemljevid)

Okvirni odpiralni čas:
sre. – ned.: 10:00 – 22:00
pon., tor.: zaprto

Kontakt:
00386 4 250 36 19

Sorodne vsebine

V Restavraciji Stara Pravda imajo širok nabor zorjenih steakov. Najboljši zrezki v Kranju po mnenju spletnega vodiča Restaurant Guru.

Restavracija Stara Pravda

Spletni vodič Restaurant Guru je leta 2023 ocenil, da tu pripravljajo najboljše zrezke v ...

V Gostilni pr’ Jazbecu vam pripravijo svinjsko pečenko, pohanega piščanca, solate, pice, postrvi s prilogami ter razne vrste pic in solat. Kuhajo tudi malice.

Gostilna pr’ Jazbcu

Pr' Jazbecu vam pripravijo svinjsko pečenko, pohanega piščanca, solate, pice, postrvi s prilogami ter ...

V Hiši Aleš kuhajo širok izbor ribjih, mesnih in vegetarijanskih jedi, pripravljajo domače sladice. Imajo sodobno urejena prenočišča.

Hiša Aleš

V Hiši Aleš kuhajo širok izbor ribjih, mesnih in vegetarijanskih jedi, pripravljajo domače sladice. ...