Restavracija Stara Pravda

V Restavraciji Stara Pravda imajo širok nabor zorjenih steakov. Najboljši zrezki v Kranju po mnenju spletnega vodiča Restaurant Guru.

Od leta 2019 nudi restavracija Stara Pravda jedi po naročilu in dnevna kosila.

»Imamo tudi širok nabor zorjenih steakov. V naši restavraciji lahko uživate tako bo klasičnih steakih, kot so ribeye, roastbeef, tagliata ter ob velikih steakih, kot so tomahawk, T-bone, cowboy ter porter. Po naročilu lahko dobite tudi steak wagyu,« so zapisali v Stari Pravdi in dodali, da strežejo »izključno meso preverjenega porekla in kakovosti

Spletni vodič Restaurant Guru je leta 2023 ocenil, da tu pripravljajo najboljše zrezke v Kranju, zato so restavraciji Stara Pravda podelili naziv najboljši v mestu v kategoriji Steakhouse.

Poleg mesnih specialitet so tu še predjedi, juhe in glavne jedi (poleg zrezkov denimo še morske jedi, testenine in rižote, burgerji). Hkrati kuharji sestavljajo solate, pripravljajo jedi za najmlajše in vas razvajajo s sladicami, med katerimi so denimo cheesecake, crème brûlée in čokoladni fondnat.

Toplo vas vabimo k raziskovanju pisanih zgodb, ki jih najdemo na kranjskih mizah. Prelistajte brošuro “Kranjsko na krožniku” TUKAJ.Lokacija
: Partizanska cesta 17, 4000 Kranj (google zemljevid)

Odpiralni čas:
pon. – čet.: 12:00 – 22:00
pet., sob.: 12:00 – 23:00
ned.: 12:00 – 20:00

Kontakt:
00386 64 298 138
info@western.si
www.western.si
FB | IG

Sorodne vsebine

Lepa narava, žuborenje Save, hrana in pijača – vse to je Bazen Bar & BBQ. Sem lahko zavijete na zajtrk ali kavo, ko ste žejni ali lačni.

Bazen Bar & BBQ

Na otoku se v objemu narave in reke Save nahaja Bazen Bar & BBQ, ...

Projekt Burger ponuja gurmanske burgerje. Sami pečejo bombetke, govedina je slovenska. Tudi ostala ponudba je urbana, izbrana in trendovska.

Projekt Burger

Projekt Burger je bil v kulinaričnem vodniku Gault Millau Slovenija 2021 omenjen z oznako ...

Gostilno pr' Matičku vodi chef Matjaž Erzar, ki je kuhar in lovec. Hkrati tudi vrtnari, zato je večina zelenjave z domačega vrta.

Gostilna Pr’ Matičku

Prepoznavni kranjski chef Matjaž Erzar – Matiček, ki že več kot dve desetletji gostilno ...