Pizzerija Gorenc

V krušni peči pripravijo hrustljave pice, poleg tega pa nudijo še zrezke, morske jedi, testenine in lazanje, kot tudi domače sladice.

V krušni peči, ki je srce Picerije Gorenc, pripravijo hrustljave pice, poleg tega pa nudijo še zrezke, morske jedi, testenine in lazanje.

Poskusite še njihove domače sladice. Picerija stoji na samem robu Kranja, tik ob glavni cesti do Nakla, in ima prostorno parkirišče. V toplejših mesecih je tu tudi prijetna terasa.

Toplo vas vabimo k raziskovanju pisanih zgodb, ki jih najdemo na kranjskih mizah. Prelistajte brošuro “Kranjsko na krožniku” TUKAJ.Lokacija: Koroška cesta 59, 4000 Kranj (google zemljevid)

Odpiralni čas:
vsak dan 11.00–23.00

Kontakt:
00 386 4 23 61 300

Sorodne vsebine

V Pizzeriji 488˚ pečejo pice v napolitanskem stilu. Testo, ki fermentira 48 ur, pripravijo z drožmi. Imajo tudi druge jedi ter sladice.

Pizza 488°

V Pizzeriji 488˚ pečejo pice v napolitanskem stilu. Testo, ki fermentira 48 ur, pripravijo ...

V Piceriji Baron imajo pice iz krušne peči, kruhovčke, testenine, lignje s prilogo, hišne specialitete, jedi z žara, solate, sladice …

Picerija Baron

V Piceriji Baron imajo pice iz krušne peči, kruhovčke, testenine, lignje s prilogo, hišne ...

Picerija Orli je ena najboljših v Kranju. Testo fermentira 48 ur, skrbna izbira sestavin. Uvrstitev v kulinarični vodnik Gault & Millau.

Picerija Orli

Picerija Orli je ena najboljših v Kranju. Testo fermentira 48 ur, skrbna izbira sestavin. ...