Vaš glas za Kranj!

Kranj se ponovno poteguje za naziv najlepše in najgostoljubnejše večje slovensko mesto v tekmovanju Moja dežela – lepa in gostoljubna. Svoj glas za Kranj lahko oddate TUKAJ.

Natečaj Moja dežela – lepa in gostoljubna, v katerem strokovna komisija Turistične zveze Slovenije (TZS) ocenjuje, kako urejena so slovenska mesta in kraji, je v polnem teku. Strokovna komisija TZS bo do sredine septembra Slovenijo prečesala po dolgem in počez, v tem času pa lahko tudi vi oddate svoj glas za tiste slovenske kraje, ki so vam najbolj pri srcu.

Glasujete lahko vse do 8. septembra na spletni strani Turistične zveze Slovenije. Kranj se v kategoriji velikih mest pomerja s Koprom, Celjem, Ljubljano, Mariborom, Velenjem in Novim mestom. Ocenjevalna komisija bo Kranj obiskala v avgustu.

Naš uspeh pa je odvisen tudi od vas! Oddajte svoj glas za Kranj TUKAJ.

Letos Turistična zveza Slovenije prireja že 32. tekmovanje Moja dežela – lepa in gostoljubna. Novost letošnjega leta je mobilna aplikacija Slovenski turistični vodnik, s katero TZS nagovarja domačega gosta k odkrivanju lepot zelene Slovenije. Vabljeni, da pokukate v predloge, ki jih za vas pripravljamo sodelujoči v tekmovanju.

Sorodne vsebine

Kaj poceti v kranju 2023_lead_Visit Kranj

Kaj početi v Kranju v letu 2023?

Naš izčrpen vodnik »Kaj početi v Kranju v letu 2023« je poln informacij, idej ...

Zelen dan nagrajenci

Kranj uradno prejel naziv in plaketo Slovenia Green Destination Platinum

Destinacija Kranj še uradno prejela pridobljeni naziv in plaketo Slovenia Green Destination Platinum. ...

Kranj pogled iz zraka

Kranj prejel nagrado Evropska destinacija odličnosti 2023

Skupaj je tekmovalo 20 destinacij, v ožji izbor pa so se uvrstile tri; poleg ...