KluBar gastropub

Poleti 2019 se je KluBar spremenil v gastropub, saj se je koncertom, potopisom in ostalim dogodkom pridružila sodobno zastavljena hrana.

Poleti 2019 se je KluBar spremenil v gastropub, saj se je koncertom, potopisom in ostalim dogodkom pridružila sodobno zastavljena hrana.

Družabno središče ob Slovenskem trgu ponuja kvalitetne zabave, koncerte in tudi ostale dogodke namenjene vsem generacijam. Vsi lačni se boste razveselili novice, da lahko vsak dan med 10. in 22. uro izbirate med sendviči oz. burgerji, toplimi jedmi, solatami in sladico, ki jih je zakuhal Bine Volčič, chef z diplomo Kulinaričnega inštituta Le Cordon Bleu v Parizu in član žirije v kuharskem TV šovu Masterchef Slovenija.

Jedi so po navdihu ulične prehrane postrežene enostavno na pladnjih ter v biorazgradljivi embalaži za enkratno uporabo. Struktura prostora ponuja možnost realiziranja številnih idej, ki se združujejo v galeriji, kavarni, dnevno-nočnem baru, prireditvenem prostoru, nočnem klubu in večnamenski terasi.

Toplo vas vabimo k raziskovanju pisanih zgodb, ki jih najdemo na kranjskih mizah. Prelistajte brošuro “Kranjsko na krožniku” TUKAJ.Lokacija
: Slovenski trg 7, 4000 Kranj (google zemljevid)

Odpiralni čas:
pon. – čet.: 6:30 – 23:00
pet: 6:30 – 2:00
sob.: 15:00 – 2:00
ned.: 15:00 – 23:00

Kontakt:
00 386 40 190 776
info@klubar.si
klubar.si
FB | IG

Sorodne vsebine

Poletje-v-Klubaru.w680h405c

KluBar

Klubar je prizorišče, ki v enem dnevu zamenja dva obraza. ...

Lepa narava, žuborenje Save, hrana in pijača – vse to je Bazen Bar & BBQ. Sem lahko zavijete na zajtrk ali kavo, ko ste žejni ali lačni.

Bazen Bar & BBQ

Na otoku se v objemu narave in reke Save nahaja Bazen Bar & BBQ, ...

V Bistroju Sonet kuhajo kosila, njihov cilj je imeti najboljša kosila v Kranju. Vinska karta je široka, s prepoznavnimi vini.

Bistro Sonet

V Bistroju Sonet kuhajo kosila, njihov cilj je imeti najboljša kosila v Kranju. Vinska ...

Projekt Burger ponuja gurmanske burgerje. Sami pečejo bombetke, govedina je slovenska. Tudi ostala ponudba je urbana, izbrana in trendovska.

Projekt Burger

Projekt Burger je bil v kulinaričnem vodniku Gault Millau Slovenija 2021 omenjen z oznako ...