SL
EN DE IT

Nočni pohod na Jamnik

ODPADE

Več

Koristne povezave:

Informacije | Fotogalerija


Nočni pohod na Jamnik 
ODPADE | sreda, 2. september 2020

Zavod za turizem in kulturo Kranj je v sodelovanju s Planinskim društvom Kranj in KS Podblica že dvakrat organiziral dogodek Nočni pohod na Jamnik ob polni luni. Organiziranega dogodka zaradi varnostnih ukrepov v zvezi s Covid-19 tokrat ne bo.


 

Ob polni luni, 2. septembra zvečer, se lahko sami podate na Jamnik in se naužijete svežega zraka ter romantike. Tam bo tudi profesionalni fotograf, ki bo pohodnike na njihovo željo slikal s polno luno v ozadju. Slike bodo objavljene na naši spletni strani.

 

Če ste sami fotografski entuziasti in boste v svoje objektive lovili Jamnik vas vabimo, da svojo sliko z značko #VisitKranj in/ali #Jamnikobpolniluni objavite na Instagramu. 10 najbolj zanimivih slik bomo nagradili z brezplačno mesečno izposojo električnega kolesa sistema KRskolesom, nadaljnjih 20 pa z brezplačno kavico v Kavarni Khislstein 12.56. Izbor bo znan do 11. septembra 2020. 


Na Jamnik se ob polni luni podate na lastno odgovornost. Pri tem bodite odgovorni do svojega zdravja in zdravja ostalih pohodnikov – držite ustrezno razdaljo.

 

Foto: Aleš Komovec

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE