Brunarica Štern

V Brunarici Štern pripravljajo malice, kosila in jedi po naročilu. Izbor jedi je pester: od morske hrane prek domačih, gorenjskih specialitet, vse do vegetarijanskih jedi.

V Brunarici Štern pripravljajo malice, kosila in jedi po naročilu. V tej prostorni leseni brunarici po ugodni ceni pripravljajo malice.

Izbor jedi je pester: od klasičnih jedi prek morske hrane in domačih, gorenjskih specialitet, vse do vegetarijanskih jedi. Tu so še solate in sladice, vina slovenskih vinarjev in še kaj.

Toplo vas vabimo k raziskovanju pisanih zgodb, ki jih najdemo na kranjskih mizah. Prelistajte brošuro “Kranjsko na krožniku” TUKAJ.


Lokacija
: Cesta na Rupo 16, 4000 Kranj (google zemljevid)

Odpiralni čas:
pon. 9.00–19.00
sre. 9.00–20.00
čet.–sob. 9.00–21.00
ned. 11.00–19.00
tor. zaprto

Kontakt:
00 386 4 236 11 11
brunaricastern.si
FB | IG

Sorodne vsebine

Poleti 2019 se je KluBar spremenil v gastropub, saj se je koncertom, potopisom in ostalim dogodkom pridružila sodobno zastavljena hrana.

KluBar gastropub

Struktura prostora ponuja možnost realiziranja številnih idej, ki se združujejo v galeriji, kavarni, dnevno-nočnem ...

Lepa narava, žuborenje Save, hrana in pijača – vse to je Bazen Bar & BBQ. Sem lahko zavijete na zajtrk ali kavo, ko ste žejni ali lačni.

Bazen Bar & BBQ

Na otoku se v objemu narave in reke Save nahaja Bazen Bar & BBQ, ...

Projekt Burger ponuja gurmanske burgerje. Sami pečejo bombetke, govedina je slovenska. Tudi ostala ponudba je urbana, izbrana in trendovska.

Projekt Burger

Projekt Burger je bil v kulinaričnem vodniku Gault Millau Slovenija 2021 omenjen z oznako ...