Izobraževanje lokalnih turističnih vodnikov

Zavod za turizem in kulturo Kranj razpisuje izobraževanje lokalnih turističnih vodnikov, ki se bo odvilo letošjega junija. Prijavite se!

Če vas veseli delo z ljudmi, si želite delati v turizmu, radi predajate svoje znanje in vam je bogata zgodovina ter kultura Kranja zelo pri srcu, vam bo to izobraževanje pisano na kožo.

Izobraževanje se bo odvijalo med 6. in 9. ter 20. in 23. junijem 2023 med 17.00 in 21.00 v prostorih Zavoda za tuirzem in kulturo Kranj (Glavni trg 2). Za pridobitev licence lokalnega turističnega vodnika bo potrebno opraviti izpit, ki bo potekal 2. julija 2023. Po uspešno opravljenem izpitu boste postali lokalni turistični vodnik Mestne občine Kranj in boste lahko opravljali vodene oglede po celotni destinaciji.

Izobraževanje bo potekalo med 6. in 9. ter 20. in 23. junijem, znaša pa 160€. Potrebne so prijave (do 2. junija) na anja.rakovec@visitkranj.si.

Cena izobraževanja znaša 160€ in zajema 40 šolskih ur teorije, celodnevni izlet po destinaciji, preizkus znanja in potrdilo o opravljenem izpitu. Minimalno število udeležencev je 10. Prijave so potrebne najkasneje do 2. junija na anja.rakovec@visitkranj.si.

* Organizator izobraževanja je Palladio – izobraževanje v turizmu.

Sorodne vsebine