ZIMA V KRANJU

Doživite Kranj, evropsko destinacijo odličnosti 2023

Dobrodošli v Kranju! Na pol poti med Ljubljano in Bledom boste našli očarljivo mesto, ki vam ponuja najboljše iz obeh svetov – spokojnost narave in kulturno bogato mestno središče.

Ko okoliške vršace pobeli sneg vas v Kranju čakajo doživetja, prireditve in prijazna ponudba v lokalnih gostilnicah ter trgovinicah.

Destinacija Kranj je ponosna nosilka platinastega znaka Zelene sheme slovenskega turizma in naziva evropska destinacija odličnosti 2023.

Vabljeni na zimski oddih in kulturni navdih v objemu Alp.

V Kranj na najbolj prešerni december

Kranj se, kot Prešernovo mesto, našemu največjemu pesniku večkrat pokloni. Tako je tudi s Prešernim decembrom, ki se bo odvil med 3. in 31. decembrom 2023. 12 izjemnih koncertov, prešerni program za otroke in lični praznični sejem. Velika doživetja nad in pod mestom! To je alpski mik in mestni šik.

Kranj raziskan

Mestni šik pobližje spoznajte na rednih vodenih ogledih mesta na skali, v muzejih in galerijah. V decembrskem času izkoristite 20% popusta na vsa naša vodenja, ogled zvonika cerkve sv. Kancijana in Info center SOS proteus. Prav tako lahko izkoristite 10% popusta na vse izdelke Visit Kranj s kodo KRANJ10.

VIDEO: Hop v Kranj - po alpski mik, po mestni šik

Dobrodošli v prešernem Kranju! Z eno nogo v mestu, z drugo v naravi. Del dneva v urbani sceni, drugi del na smučeh ali drsalkah.

FOTOGALERIJA: Zima v Kranju

Oglejte si nekaj čudovitih foto utrinkov Zime v Kranju.