Okusi kranjskih miz - Restavracija Elegans hotela Brdo

10. - 26. maj 2024

RESTAVRACIJA ELEGANS HOTELA BRDO 
Okusi kranjskih miz (10. – 26. maj 2024)

Vsak dan so vrata restavracije obnovljenega Elegans hotela Brdo na protokolarnem posestvu Brdo pri Kranju odprta tako za hotelske goste kot tudi za tiste, ki bi radi uživali v à la carte ponudbi kosil in večerji.

Vodja kulinarike je chef Janez Šetina, ki s svojo pristno kreativnostjo skrbi za najzahtevnejše goste z vseh koncev sveta. Hotelska restavracija je ponosni nosilec trajnostnega znaka Slovenia Green Cuisine.

Jedilnik (10. – 26. maj 2024):

Spodaj zapisani jedilnik bodo v restavraciji Elegans hotela Brdo pripravljali od 10. do 26. maja. Rezervacija je obvezna.

Za začetek: chefov pozdrav
Predjed: rižota rdeče pese, popečen gamber, rumenjakova espuma, hrustljavi praline gambera, slanina lardo, buratina krema, mikrozelenje
 Glavna jed: popečen počasi kuhan vratnik in potrebuševina krškopoljca, omaka demi-glace, krompirjev krapek, špinačna krema, pire odimljenega krompirja, zelenjava, mikrozelenje
Sladica: porcijska tortica z belo čokolado, pehtranov gel, drobljenec, skutina krema, pralina, meringa

Cena jedilnika: 29 evrov

 Lokalne in slovenske sestavine: zelenjava s Kmetije Anžon – Martin Križnar (Stražišče), jajca in piščanec s Kmetije Globočnik (Voglje), jogurti in mlečni izdelki Odems (Predoslje), siri s Kmetije Pustotnik (Gorenja vas – Poljanska dolina), paradižnik Lušt (Renkovci), meso Kodila (Murska Sobota), hrenovke, klobase in suhomesnati izdelki s Kmetije Hribar (Predoslje), sladkovodne ribe iz Ribogojnice Vodomec (Zalog pri Cerkljah) in brdski izdelki iz divjačine.

 Kontakt: 04 260 10 00

 Naslov: Predoslje 39, 4000 Kranj (google zemljevid)

 Odprto:
vsak dan 7.00 – 22.00

Rezervacija:

Spodaj zapisani jedilnik bodo v restavraciji Elegans hotela Brdo pripravljali od 10. do 26. maja. Rezervacija je obvezna.

Po oddani rezervaciji boste na navedeni elektronski naslov v kratkem času prejeli potrditveni e-mail. Če e-maila ne prejmete, poskusite ponovno izpolniti obrazec oz. nam težavo sporočite na kulinarika@visitkranj.siRezervacija velja, ko vam nanjo po elektronski pošti odgovori izbrana restavracija!