Okusi kranjskih miz

Junij 2024
Kranj

OKUSI KRANJSKIH MIZ 
Junij 2024

Več informacij o Okusih kranjskih miz 2024 bo znanih in objavljenih v prihajajočih tednih oz. mesecih.


 

Na Okusih kranjskih miz jedilnike po enotni ceni pripravljajo kranjski gostinci, ki se osredotočajo na lokalne sestavine in jih v svojem kuharskem slogu predstavili v vsej svoji lepoti.

Na 1. Okusih kranjskih miz (1. – 18. junij 2023) je sodelovalo 6 kranjskih gostiln: Krištof, Lakner, pr’ Matičku, Rekar, kmetija odprtih vrat pr’ Končovc in restavracija in kavarna Brioni.

OKUSI KRANJSKIH MIZ 
1. – 18. junij 2023

Tudi v Kranju letos pripravljamo lokalno obarvani kulinarični dogodek, ki bo v začetku junija zavzel šest gostiln v našem mestu.

Na Okusih kranjskih miz bo od 1. do 18. junija jedilnike po enotni ceni, 26 evrov, pripravilo šest kranjskih gostincev. Osredotočili se bodo na lokalne sestavine in jih v svojem kuharskem slogu predstavili v vsej svoji lepoti.

Sodelujejo:


Kranjčani in obiskovalci našega mesta bomo lahko v omenjenih gostilnah ujeli kak fin, sezonsko obarvan kuharski namig. Hkrati pa nam bodo gostinci ponudili idejo, kje v okolici najdemo lokalno pridelane sestavine, kajti na jedilnikih bodo zapisana tudi imena okoliških pridelovalcev in predelovalcev, s katerimi omenjene gostilne tesno sodelujejo.

Na Okusih kranjskih miz (1. – 18. junij) jedilnike po enotni ceni, 26 evrov, pripravilo šest kranjskih gostincev. Prosimo, ne pozabite: rezervacije so nujne.

Samo še nekaj: če ste doma kje blizu, se lahko do izbrane gostilne odpravite peš, s kolesom ali javnim prevozom.

Vabimo vas, da nas obiščete. Vabljeni v Kranj!